Solitary Sound

ABOUT THE PROJECT

A renovation of a New Jersey family’s 25-year-old house inspired the homeowners to turn their dark and dreary basement into a state-of-the-art home theater. Like most basements, this one offered plenty of space to incorporate the standard big-screen display, a slew of speakers and comfortable seating, plus a pool table and a bar at the back. But this home theater space is far from common.

  • Please fill out this form to get a PDF copy of this guide.

  • ANY INFORMATION COLLECTED IN THIS MANNER IS NEVER SHARED WITH ANYONE UNLESS EXPRESSLY REQUESTED BY THE USER. WE DO NOT SELL OR REVEAL USER INFORMATION TO ANYONE.

  • Contact Us

    ANY INFORMATION COLLECTED IN THIS MANNER IS NEVER SHARED WITH ANYONE UNLESS EXPRESSLY REQUESTED BY THE USER. WE DO NOT SELL OR REVEAL USER INFORMATION TO ANYONE.

  • Description of Project: