For Your Viewing Pleasure

ABOUT THE PROJECT

This performance theatre was designed into a new-home construction project that did not have a basement or crawl space.  The house sits on a concrete slab, and when we first joined the project, the theatre risers had already been poured — incorrectly.  Our first challenge was to determine the right size screen for the room, and then lay out the proper riser configuration.  All viewers now have great sight lines.  Secondly, when in use, the room could not interfere with the Master Suite above or the Family Room adjoining one wall.  Designing the room with isonene insulation, resilient channel, dual layers of sheetrock aided in eliminating the noise that would disturb other spaces.

  • Please fill out this form to get a PDF copy of this guide.

  • ANY INFORMATION COLLECTED IN THIS MANNER IS NEVER SHARED WITH ANYONE UNLESS EXPRESSLY REQUESTED BY THE USER. WE DO NOT SELL OR REVEAL USER INFORMATION TO ANYONE.

  • Contact Us

    ANY INFORMATION COLLECTED IN THIS MANNER IS NEVER SHARED WITH ANYONE UNLESS EXPRESSLY REQUESTED BY THE USER. WE DO NOT SELL OR REVEAL USER INFORMATION TO ANYONE.

  • Description of Project: